تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
20:22 دوشنبه 1400/09/08
Language : FA |
خانه / اطلاعيه هاي دانشكده مهندسي مکانیک ، عمران و معماري / با ضریب تأثیر ۷۳/۲ صورت گرفت؛ کسب رتبه نخست پژوهشگران کشور توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

دانشیار گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با ضریب تأثیر ۷۳/۲ رتبه نخست پژوهشگران کشور را ازنظر تعداد مقاله علمی به دست آورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خمینی‌شهر، داود طغرایی دانشیار گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر رتبه نخست پژوهشگران کشور را ازنظر تعداد مقاله علمی به دست آورد.

طبق اعلام وب‌سایت مجله Journal of Thermal Analysis and Calorimetry ، از بین پنج مقاله پراستناد سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ این مجله چهار مقاله از داود طغرایی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر قرار دارد.

مجله Journal of Thermal Analysis and Calorimetry با ضریب تأثیر ۷۳/۲ از مجلات شاخص ISI ( WOS ) انتشارات اشپرینگر به شمار می‌رود.

داود طغرایی دانشیار مهندسی مکانیک و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با شاخص اچ ۶۵ و تعداد ارجاعات ۱۰ هزار و ۳۰۰ با بیش از ۳۰۰ مقاله ISI ( WOS ) است که سال ۲۰۲۰ نیز با بیش از ۱۲۰ مقاله چاپ شده در طول یک سال تا ماه اکتبر ۲۰۲۰ رتبه نخست را بین پژوهشگران کشور از نظر تعداد مقاله به خود اختصاص داده است.

لینک این خبر در وب سایت مجله در آدرس https://www.springer.com/journal/۱۰۹۷۳/updates/۱۷۸۵۹۴۸۲ قابل رؤیت است.

همچنین ببینید

شرکت مپصا ایمن استخدام می کند