تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
20:39 دوشنبه 1400/09/08
Language : FA |
خانه / اطلاعيه هاي دانشكده مهندسي مکانیک ، عمران و معماري / در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر؛ نخستین دفاع دکتری در رشته مهندسی عمران – گرایش سازه برگزار شد

نخستین دفاع از رساله دکتری رشته مهندسی عمران – گرایش سازه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار شد.

نخستین دفاع از رساله دکتری رشته مهندسی عمران – گرایش‌سازه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار شد.

شهزاد عنایت دانشجوی دکتری تخصصی رشته مهندسی عمران – گرایش سازه توانست در جلسه دفاع از رساله دکتری خود با عنوان تحلیل خمش، کمانش و ارتعاش نانوتیر متخلخل مدرج تابعی در محیط هایگروترمال مستقر بر بستر پاسترناک، با استفاده از تئوری‌های گرادیان کرنش غیر محلی و آثار سطح، نظر داوران داخلی و خارجی را جلب کرده و با موفقیت و ارزشیابی عالی از طرح خود دفاع کند.

به گزارش آنا، از رساله این دانشجوی مقطع دکتری دو مقاله wos منتشر شده است.

همچنین ببینید

شرکت مپصا ایمن استخدام می کند