تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
20:25 دوشنبه 1400/09/08
Language : FA |
خانه / اطلاعيه هاي دانشكده مهندسي مکانیک ، عمران و معماري / جلسه دفاع از رساله دکتری رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار و نخستین فارغ‌التحصیل آن مشخص شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خمینی‌شهر، نخستین دفاع از رساله دکتری رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار شد.

معبود حکمتی‌فر دانشجوی دکتری تخصصی رشته مهندسی مکانیک که در هفت ترم موفق به دفاع از رساله دکتری خود با عنوان «شبیه‌سازی دینامیک ملکولی فرآیند میعان نانوسیال‌های مختلف روی سطوح نانوساختار با هندسه‌های مختلف در حالت‌های آب‌دوست و آب‌گریز» شده است، موفق شد نظر داوران را جلب کرده و با موفقیت از طرح خود دفاع کند.

برگزاری نخستین دفاع دکتری رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

به گزارش آنا، از رساله این دانشجوی مقطع دکتری یک مقاله WOS به چاپ رسیده و دو مقاله WOS دیگر تحت داوری است.

همچنین ببینید

شرکت مپصا ایمن استخدام می کند